Bisnes di Bulan Barakah

1 comment

bisnesramadhan

Buat semua pembaca Muslim, PakarBisnes dengan ini mengucapkan selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak dan selamat berpuasa =)

Di bulan yang mulia dan penuh barakah ini, marilah kita sama2 memaksimumkan amalan kita dan merebut peluang sebaik mungkin untuk beramal ibadah dan melakukan kebajikan.

Ramadhan bukan sahaj bulan penuh barakah, malah memberi peluang kepada kita untuk berbisnes.

Betul ke ni? Betul..

Antara sedar dan tidak, bulan Ramadhan membuka 1001 peluang kepada kita untuk menjana pendapatan. Peluang yang saya maksudkan ini ialah peluang yang tidak ada pada bulan lain. Ini adalah kerana bulan Ramadhan adalah masa yang istimewa dan sudah pastinya ada peluang yang terhidang di depan mata.

Situasi kali ini kemungkinan serupa dengan peluang yang terhidang dengan suasana politik yang selalu panas di negara kita, cuma tidak mahulah saya samakan kedua-duanya.

Saya sebenarnya agak terlambat menyedari perkara ini. Namun setelah bertemu dengan produk 10 Cara Buat Duit Raya nukilan Ammar Zahar melalui enjin carian, barulah saya menyedari betapa besarnya peluang untuk berbisnes di bulan barakah ini.

pb_buatduitraya

Setelah selesai memahami isi kandungannya, dapat saya simpulkan yang sebenarnya peluang begitu banyak terhidang di depan mata cuma kita sahaja yang tidak mahu menyedarinya. 10 Cara Buat Duit Raya ini tersangatlah murah dan sekiranya anda mampu untuk topup kredit handset anda setiap minggu, bermakna anda lebih dari mampu untuk memiliki panduan yang bermanffat ini.

Jangan biarkan peluang berlalu begitu sahaja. Dapatkannya sekarang.

Saya sudah mahu mulakan langkah saya. Biar gagal asalkan mencuba =D

Salam Ramadhan Karim!

{ 1 comment… read it below or add one }